What the DØK?

Jeg havde faktisk aldrig hørt om DØK-studiet, men da jeg skulle finde noget at lave noget efter militæret og efter at have kørt Birkerød tør for landevej som postbud, faldt jeg over studiet. Jeg må indrømme, at mine søgekriterier først og fremmest drejede sig om adgangskrav, men da jeg læste om studiet blev jeg begejstret. Jeg havde i mine år på handelsskole leget med hjemmesider og kode, og den slags interesserede mig. -Men jeg var samtidigt også blevet klar over, at et studie kun med fokus på et område ville kede mig i længden. Derfor tiltalte kombinationsopbygningen mig meget, hvor jeg forhåbentligt ikke kunne nå at blive træt at nogle af fagene. -Det blev jeg ikke. Faktisk fandt jeg helt nye områder, som jeg vil bruge resten af min karrierer på.


Studiet har til alle tider indfriet mine forventninger - endda mere til. Der er et kanon sammenhold mellem årgangen og årgangene i mellem med div. sjove initativer. Det er ikke kun det sociale, der spiller max; mulighederne for studierelevant arbejde undervejs er gode, og hvad endnu vigtigere er, at mulighederne for arbejde efter endt studium nærmest er uanede. Siden starten på kandidaten har jeg været sikret fuldtidsarbejde, når studiet er slut. -Der er ikke finanskrise her ;-)


Hvis du har interesse for it, projektledelse, kodning, organisation og økonomi, eller bare nogle af delene, er DØK absolut ikke at forkert sted at havne.
/Casper